بخش performance در سرچ کنسول
بخش پرفورمنس یکی از مهم ترین بخش های آموزش سرچ کنسول برای سئو کاران است . با آنالیز این بخش می توانند سایت را به صورت دقیق تحلیل کنید و تکنیک های سئو و استراتژی های سئو مناسب اجرا کنید. در ادامه به بررسی دقیق تر این موضوع می پردازیم .
نمودار بخش performanc :
در بخش پرفورمنس نمودار تعداد های کلیک ، CTR ، ایمپریشن و پوزیشن به طور همزمان قابل نمایش است .
Impression: تعداد مشاهدات که کاربران از لینک سایت شما را داشته اند را نشان می دهد.
Clic : تعدا د کلیک های که کاربران بر روی لینک سایت شما انجام داده اند را نشان می دهد.
CTR : CTR نسبت کلیک به ایمپرشن را نشان می دهد . میزان درصدی که صفحه شما پس از ایمپریشن بر روی آن لینک شده است را نشان می دهد. برای بهود رتبه سایت از روش های افزایش نرخ کلیک استفاده کنید. مهم ترین روش های افزایش نرخ کلیک عبارتند از : استفاده از تصاویر مناسب ، انتخاب متاتایتل و متادیسکریپشن جذاب ، بهبود سرعت سایت و … می باشد.
Position : Position جایگاه سایت شما را نشان می دهد .
بخش جست و جوی پرفورمنس سرچ کنسول
در بخش سرچ دو گزینه تاریخ (date ) و search type نمایش داده می شود . با انتخاب بخش search type حالت های مختلف مانند ، images ، video و news قابل فیلتر کردن است . با فیلتر کردن هر یک از آن ها متوجه خواهید شد کدام بخش از سایت ایمپرشن و کلیک بیشتری دارد .
در بخش date می توان میزان پیشرفت خود در یک بازه زمانی مشخص بررسی کنید و بخش compare برای مقایسه کردن روند پیشرفت می باشد . به عنوان مثال می تواند روند پیشرفت را در سه ماه گذشته با روند پیشرفت سایت را با سه ماه قبل تر مقایسه کنید .
بخش جدول داده های ایمپریشن سرچ کنسول
در این بخش میزان کلیک ، ایمپرشن ، Position و CTR برای کوئری ها و صفحه های مختلف نمایش داده می شود . همچنین این بخش را می توان بر اساس کمترین به بیشترین و یا برعکس سورت بندی کنید .
در این بخش از تب های مختلف Page ، country ؛ Devices، Search Appearance، Dates قابل نمایش می باشد .
Page: اطلاعات مربوط به کلمه کلیدی که با آن صفحه در نتایج گوگل دارای ایمربشن و کلیک است نشان داده می شود.
Country: در این بخش متوجه می شود که از کدام کشور بیشتری میزان ایمپریشن و کیلک را سایت شما دریافت کرده است را نشان می دهد.
Devices : این بخش به شما نشان می دهد که کاربران بیشتر از چه Devices( موبایل ، دسکتاپ و تب لت ) برای سایت شما ایمپرشن و کلیک ایجاد کرده اند را نشان می دهد.
Dates : در این بخش نشان می دهد که معیارهای قبلی بر اساس تاریخ و روز چه قدر بوده است .
بخش URL inspection
با استفاده از این بخش می توان به بررسی کنید چه صفحاتی در گوگل ایندکس شده اند یا نه . همچنین با کمک fetch as google می توان در خواست ایندکس برای صفحاتی که در گوگل ایندکس نشده اند را بدهید.
سخن آخر
سرچ کنسول یکی از مهم ترین ابزار برای تحلیل و آنالیز سایت و بهبود رتبه سایت می باشد . به عنوان مثال می توان برای صفحاتی که کلیک کمی دارد با سورت کردن بر اساس بیشترین ایمپرشن آن صفحات را پیدا کنید و ، محتوای صفحات را آپدیت کنیم . اگر به سئو و تولید محتوا علاقمندید می توانید با شرکت در دوره آموزش سئو اصفهان و آموزش تولید محتوا اصفهان صفر تا صد سئو و تولید محتوا را به صورت عملی آموزش ببینید .
دیدگاهتان را بنویسید